Pages

Facebook Page

Tuesday, December 15, 2009

Hoorayyy! :D

This title sounds a good news,eh?
of course!
Because SPM is offically ended.
a sigh of grief *sigh*
it feels like 9 kg of stone weigh on my shoulder is already gone! :)
So true,right?
Although my exams is still on, i'm already started a holiday mood.
Feeling very relaxed and freeeeee. :D
Tomorrow is my first outing from SPM! :D ( consider la)
PROM HUNTING IS GONNA START SOON!
-
sangat sangat happy lah.
sekarang saya sedang bercakap dalam bahasa melayu kerana berkemungkinan inilah ialah kali terakhir untuk bertulis dalam bahasa melayu atau tidak?
Tetapi tak apa,masih boleh-kan?
hahahahahahaha :D
you faham tak, apa aku sedang bercakap ini?
hari ini saya mengambil peperiksaan geografi.
Aku berasa okayyy lah.
Masih boleh jawab lah,boleh dapat markah sudah memuaskan. :)
Buku pinjaman pun sudah beri pada SBPT.
haha,inilah post yang paling panjang dalam penggunaan bahasa melayu. :D
okaylah,saya nak memundur diri lah.
adik sedang merajuk untuk main online game dia.
Ciao,peeps! :)

No comments:

Post a Comment

THANK YOU FOR YOUR COMMENT

Spread the love.